ADEVARUL PLUTESTE IN AER

Mi-a facut cineva o vizita si, din vorba-n vorba, am ajuns la boli. A inceput doamna sa-mi spuna despre gene canceroase descoperite de stiinta si ca toti suntem purtatori de asa ceva. Eu am incercat sa mut discutia mai in profunzime, iar ea mi-a spus ferm ca ma contrazice, cu scuzele de rigoare. Am lasat-o in convingerea ei, ca deh!, convingerea este lege organica. Ea poate sa fie buna sau rea. Ca legile justitiei noastre.

Asta m-a facut sa mai scriu inca o data despre acest aspect.

Am auzit deseori la capataiul unui decedat, lumea vorbind despre cat de mult a suferit in viata. Amaratul, s-a luptat cu o situatie, cu alta, si colac peste pupaza a mai venit si napasta asta. Deci, lumea sintetizeaza in acele momente esenta sau mai precis cauza subtila pentru care omul ”a plecat acasa”. Dar, cand e vorba de luat in seama acele adevaruri, toata lumea ingheata. Traieste cu elefantul in casa si nu face nimic sa-l elibereze. Adevarul pluteste-n aer ca asta-i soarta lui

O situatie grea, daca nu este detectata, apoi analizata, constientiizata si anihilata, ea si efectele ei, vor seamana cu o tabla in care bati cu ciocanul o data, de doua ori, de mii de ori. Cum arata tabla? Imaginati-va singuri.  In corp, situatia grea actioneaza fix pe acest principiu. Bate la temelia omului.

download (3)

Ma refer aici la greutatea, pe care o pune un om, pe una sau mai multe situatii din viata sa, pe care neintelegandu-le, nici nu stie sa le gestioneze.

Se creaza celebra presiune, si sub presiune, chiar se pot rupe multe lucruri, inclusiv o treapta ce uneste cele doua lanturi organice, numite ADN. Cand s-a rupt treapta, efectele sunt devastatoare. Algoritmii, sau matematica subcuantica nu mai recunoaste schema dupa care se divid celulele. Si gata. Da eroare de sistem.

eroare sistem de sanatate

Care este presiunea ce produce acest dezastru? O situatie. Situatia are caracteristici – valori, structura, consistenta,  cauza,  culoare, miros, simtire, pentru fiecare individ in parte. Un deces in familie este traversat de membrii ei in feluri diferite. Situatia este pavoazata cu amprenta energetica a fiecaruia si astfel apare particularitatea.

In concluzie, nimeni n-ar trebui sa se confrunte cuu asa ceva, dar daca se confrunta, sfatul meu este sa impleteasca actul medical cu terapiile complementare. Ele sunt sensibil promovate pe net, dar, o vizita la cabinet iti poate oferi o alta perspectiva asupra lucrurilor. Boala nu exista decat daca o accepti. Ea poate fi diluata in mod treptat fix de catre pacient, prin intelegerea cauzei subtile si a detasarii de ea. Nu vi se rupe nimic decat din neatentie. ADN-ul este purtator nu numai de informatii despre genetica si despre durata vietii. Deci, a se intelege ca, daca apare o boala grea, proprietarul a gresit, nu boala, ca l-a atacat.

Aveti grija de adn-ul vostru.

 

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s